Ai toamna la picioare. Descoperă colecția de toamnă 2020

Anotimpul noilor începuturi. Reîntoarcerea la birou. Final de concediu. Start pentru noi oportunități.
Te provocăm să te gândești, ce înseamnă toamna pentru tine? Pentru noi e mereu un restart cu o doză mare de emoție pentru nou și inspirație.
Orice răspuns e corect, iar noi vrem să facem din toamnă anotimpul în care tot ce ești și ce porți e în perfect echilibru. Prin noua colecție de toamnă, te susținem cu piese versatile – de luat acasă, purtat și explorat în cât mai multe feluri care te reprezintă.
Hai să-ți povestim!

Culori frumos coapte
Unul dintre primele lucruri pe care le vei remarca la încălțămintea din noul sezon e culoarea. Moda de toamnă se ghidează după o paletă cromatică aparte, împrumutată din transformarea naturală a anotimpului.
Lăsăm în dulap albul și pastelurile din vară și ne întoarcem spre bordo, bej, camel, arămiu, oliv.
O reapariție o face și negrul, atât unitar cât și sub formă de mici elemente de accent binevenite.

Pantofi și geometrie
Afinitatea pentru tocurile geometrice și vârful pătrat, care a marcat ultimele sezoane, se păstrează și în următoarele luni. Încă mai găsim feluri în care aceste structuri cu linii puternice, impresionează și pun în valoare vestimentația.
Am adăugat simplității câte un element supriză, fie că asta înseamnă o textură de piele de crocodil (modelul Tanika) sau un hibrid atrăgător între loafer și pantof cu toc (modelul Tyana).

Pentru zilele în care comoditatea este cerința ta de bază, poți alcătui un outfit smart casual lejer, asortând o pereche de loaferi sau de pantofi cu talpă joasă.

Dacă însă ești adepta vârfului ascuțit, trebuie să vezi modelul Livy, din piele lăcuită galbenă. Te va lua prin suprindere cu tocul excentric, cu decupaj în formă de semilună.

Mereu adidași
Probabil știi deja cât de mult ne plac adidașii. Oferă susținere bună la mers, sunt moderni și foarte ușor de asortat. Ne bucură că de câțiva ani au devenit o prezență constantă în ținutele de zi!
Poți combina cu multă atitudine adidașii inclusiv la ținute office: vor arăta grozav și la pantaloni, și la rochie sau fustă.
Noi îți propunem câteva modele cu talpă înaltă tip platformă și design excentric. Cum ar fi Dany, disponibile în două scheme de culoare.

Botine din mai multe lumi
Într-un sezon de tranziție, știm că vor fi și dimineți mai reci și zile ploioase, în care va fi nevoie să lăsăm pantofii pe hol și să trecem la botine. Și parcă abia așteptăm, dacă ne gândim la ce multe variante interesante avem în colecția nouă.
Tu alegi: botine cu vârf pătrat, botine cu vârf ascuțit, botine cu șiret (modelul Berlyn) sau botine cu un design combinat, așa cum e modelul Derby – alura unui pantof Oxford, dar cu vârf pătrat și toc asimetric.
Nu am uitat nici de modelele clasice, foarte feminine, care nu se demodează și te scot din orice impas, așa cum e modelul Everly, în două versiuni de culoare.

La polul opus, avem rebelele combat boots, bocancii înalți cu șiret – de care te vei îndrăgosti atât de repede. Și asta pentru că arată senzațional și cu jeanși strâmți, și cu fustă plisată din voal; și la un pardesiu elegant, și la o geacă sport.

Care pereche îți place cel mai mult?
Te invităm să vezi toată colecția de toamnă 2020 și să alegi încălțările care vorbesc limba ta!
Iar dacă vrei să le probezi, vizitează-ne în magazinul din Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni 10.