Tendințele de toamnă. Ce încălțăminte purtăm în luna septembrie

Sosirea tomanei înseamnă începutul unui nou an școlar, dar și noi colecții pe rafturile magazinelor preferate. Înainte de porni la shopping, hai să trecem peste principalele tendințe ale acestui sezon și să vedem ce tip de încălțăminte trebuie să fie prezentă în garderoba ta în această toamnă.

Loaferi

Dacă te-ai plictisit de balerine și, să zicem, nu ești gata pentru pantofii pe toc, atunci atrage atenția la loaferi. Formele lor vor face orice ținută mai elegantă și originală. Le poți combina atât cu o rochie, cât și un costum elegant în stil business. Toc stabil și forma concisă – un must have al acestui sezon.

Pantofi de toamnă

Pantofi sport

Designerii demult au spart toate stereotiurile care spun că moda nu este compatibilă cu viața de zi cu zi. Modelele actuale de pantofi sport sunt un exemplu bun de echilibru între stil și viața cotidiană. Alege pantofii cu talpa lată și ai încredere în inserțiile de lac și banturile elegante. Ele îți vor face ținuta mai deosebită și-ți vor proteja picioarele indiferent de timpul de afară.

Pantofi de toamnă

Adidași

Da, și în acest sezon adidașii sunt în topul preferințelor. Alege modelel de toamnă din piele naturală și vei primi o combinație 2 în 1: adidași-loaferi sau adidași-pantofi. Designerii sunt gata să-ți diversifice garderoba cu modele din materiale interesante și culori deosebite. Aici vei găsi adidași care se potrivesc atât cu un palton de toamnă cât și cu un pulover călduros în timpul plimbărilor de seară.

Pantofi de toamnă

Tocuri stilate

Pantofii clasici sunt mereu în trend! Desigur, cu mici ajustări la ultimele tendințe ale modei. Acestui sezon îi sunt caracteristice paletele aprinse de culori și inserțiile curajoase pe partea laterală sau la spatele pantofilor. Nu-ți fie frică să experimentezi cu forme și culori – aceste modele îți vor divesifica garderoba și-ți vor accentua ținutele de seară.

Pantofi cu toc

Vrei să ştii unde poţi găsi aceste modele de pantofi în Chișinău? Vino în showroom-ul amma shoes, de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, 10. Aici vei găsi atât modele stilate de încălțăminte pentru femei, cât și accesorii originale: eșarfe, genți din piele naturală și bijuterii. Te invităm la o cafea 🙂 !
De asemenea, poți comanda modelul preferat direct de pe site-ul nostru www.ammashoes.md. Livrarea prin Chișinău este gratuită.