Emoții și daruri de Crăciun

Când intri într-un magazin de pantofi și accesorii, te aștepți să găsești piesele care-ți completează garderoba. Ești pregătită pentru probat, măsurat din priviri, combinat.
Când ne vizitezi la amma (fie online, fie în magazin), vrem să cauți (și să primești) și emoție.
Să alegi mai mult decât o pereche de pantofi; să alegi încălțările în care vei călători în locuri frumoase sau vei dansa la petreceri cu cei pe care îi iubești.
Mănușile care îți vor ține de cald când vă plimbați ținându-vă de mână, pe sub luminițele de Crăciun. Geanta în care vei lua peste tot cu tine cartea pe care nu o poți lăsa din mână.

Pentru tine sau pentru femeile la care ții, am pregătit raftul de Crăciun. Am pus ceva pentru fiecare. Să-ți povestim.

Încălțăminte în dar
Unele cadouri ajung să stea într-un dulap până le vinde rândul să fie folosite, însă încălțămintea bine aleasă e un dar frumos și util, care va fi folosit cu plăcere de nenumărate ori.
O pereche de pantofi eleganți cu toc, ghete cu blăniță călduroasă, botine de purtat la fuste și pantaloni – iată doar câteva propuneri.

Sugestia noastră e să alegi culori și texturi în spiritul de sărbătoare al sezonului: roșu aprins, verde, piele întoarsă, lăcuită sau cu finisaj metalizat.
Alege o pereche, leagă cutia cu o fundiță satinată și o poți așeza direct sub brad.

O geantă să încapă toate gândurile bune
Noi femeile avem mereu cu noi o poșetă, în ea ne păstrăm obiectele personale de care avem nevoie de-a lungul unei zile. Sau altfel spus, ascundem acolo o lume întreagă, chiar puțin misterioasă pentru bărbați. 

De aceea, ca și încălțămintea, o geantă din piele e un dar practic și trainic.
Pariul nostru pentru acest Crăciun sunt poșetele micuțe, cu linii simple și accesorii aurii – potrivite pentru ieșiri în oraș și petreceri – și rucsacii încăpători.
Am selectat pentru tine modelele cele mai iubite, aici.

Ceva să-ți țină de cald
Magia iernii stă și în zilele geroase, în care putem purta haine moi și pufoase și ne putem bucura ca niște copii la o cană de ciocolată fierbinte.
Din copilărie ne amintim cum părinții sau bunicii strecurau mereu sub pomul de Crăciun și ceva care „să ne țină de cald”: mănuși, căciuli, fulare. Ce ai zice să continuăm tradiția?

O pereche de mănuși groase, o căciuliță tricotată din lână, o eșarfă colorată pe care o poți înfășura de câteva ori în jurul gâtului aduc confort și spun „vreau să ai grijă de tine”.
Am selectat câteva modele cu design actual (culori puternice, pasteluri prafuite, accente sclipitoare), care știm că vor stârni bucurie.

P.S. Câteodată, chiar și când ai multe opțiuni, poate fi mai dificil să te decizi cu cadourile. Sau ai emoții dacă vei nimeri mărimea potrivită. Atunci e momentul să dăruiești chiar experiența cumpărăturilor la amma.
Poți oferi un gift card valoric (500, 1000 sau 1500 mdl) cu care ea să-și cumpere exact ce trecuse pe lista de dorințe.

Te așteptăm cu drag în magazinul nostru de pe str. Bănulescu Bodoni, 10 și pe www.ammashoes.md
Cu promo codul*: christmas7 beneficiezi de 7% REDUCERE la toată colecția nouă.
*Reducere valabilă până pe 27.12.2019

Sărbători minunate!