Cu bebeluşul la plimbare. Ce încălţăminte alegi?

Atunci când este vorba de încălțăminte, confortul picioarelor și libertatea în mișcare sunt esențiale pentru orice femeie, în special pentru mămici. În timpul plimbărilor prin parc, piciorușele tale au nevoie de încălţăminte comodă, care să îţi permită să ţii pasul după micul cercetător. De aceea, am selectat câteva modele care îţi vor permite să te simţi confortabil, să fii extrem de dinamică și în același timp să fii în pas cu ultimele tendinţe ale modei.

Balerinii

Fiind unul dintre cele mai confortabile tipuri de încălţăminte pentru femei, balerinii îşi vor găsi cu uşurinţă un loc în garderoba ta. Plimbările cu copilul, care uneori sunt un adevărat maraton, vor fi şi mai plăcute atunci când porţi încălţăminte foarte comodă. Stilaţi şi coloraţi, aceştia se vor combina perfect cu ţinutele tale casual, dar şi cu rochiile vaporoase de vară.

balerini amma

Mocasinii

Mocasinii – o alegere excelentă pentru rutina zilnică. Talpa extrem de flexibilă şi pielea fină îţi vor oferi comoditate în timpul plimbărilor, iar culoarea aprinsă a acestora va asigura buna dispoziţie atât ţie, cât şi copilului tău.

mocasini amma

Adidaşii şi pantofii sport

Uşori şi extrem de confortabili, adidaşii reprezintă încălţămintea perfectă pentru zilele ce presupun mersul îndelungat pe jos. În această vară găseşti o varietate mare de adidaşi, din piele sau material textil, într-o gamă variată de culori. Platforma acestora, care este un trend al acestui sezon, îţi va asigura confort maxim, adăugând în acelaşi timp un plus în materie de stil.

adidasi amma

adidasi amma

Sandalele

Dacă tot se apropie vara, poţi opta pentru nişte sandale stilate şi foarte comode. Alege sandalele cu talpa mai groasă, aceastea îţi vor asigura un mers confortabil chiar şi pe distanţe mai lungi. Sandalele sunt ideale pentru a fi purtate în parc cu copiii, fiind varianta perfectă de încălţăminte pentru sezonul estival.

sandale amma

Tu ce alegi să porţi în această vară?!