Plecăm la mare: ce încălțăminte să luăm cu noi?

Uneori, pregătirile înainte de plecarea la mare sunt o adevărată provocare. „Ce costum de baie să-mi iau? Сâte rochii?, etc.” Astăzi, am analizat ce încălțăminte să iai cu tine, astfel încât să te simți confortabil și în același timp să-ți mai rămână loc și în bagaj.

La plajă

Șlapii sunt cea mai sigură opțiune atunci când vrei să mergi la mare. Modelele din materiale calitative, vor rezista, cu ușurință nisipului, apei sărate și rezelor solare. De asemenea, le poți încălța cu ușurință, fapt ce-ți asigură un confort maxim atunci când ești pe plajă.

Am pregătit mai multe modele de sandale, care, cu siguranță, vor fi pe placul tuturor. Vreai ceva femenin și colorat? Alege sandalele Sandy – minimaliste, cu talpa joasă și pline de culoare.

incaltaminte pentru plaja

Dacă dorești să adaugi un pic de contrast ținutelor tale, alege încălțămintea pe platformă.

incaltaminte pentru plaja

Pentru plimbări și excursii

Dacă odihna ta nu se rezumă doar la plajă și hotel, atunci este foarte important să iai cu tine încălțăminte confortabilă pentru plimbările mai îndelungate. Sandalele se potrivesc perfect pentru astfel de „misiuni”: stau ferm pe picior, îl protejează de entorse și permit pielii să respire.

Anul acesta designerii au pregătit o multitudine de modele foarte comode și stilate. Fie preferi sandalele cu barete elegante și cu talpa joasă sau sandalele în stil sport pe platformă, piciorușele tale se vor simți confortabil în ambele cazuri. În trend sunt atât modelele colorate, cât și modelel clasice care vor completa orice ținută.

sandale amma

La petreceri

Planifici o ieșire la un restaurant pe malul mării sau o petrecere în club? Tocul înalt nu este unica soluție! Alege modelele decorate cu cristale, sandalele cu barete pe glezne sau sandalele albe cu barete subțiri și elegante. Fii sigură, ele se vor potrivi perfect atât cu pantaloni scurți și maiouri, cât și cu ținutele de seară, îți vor împrospăta stilul, iar tu vei dansa până dimineață.

sandale amma