Cizmele peste genunchi – un trend al acestui sezon

Se pare că cizmele peste genunchi sunt ceva specific culturii hippie a anilor ’60 sau un atribut indispensabil pentru cele al căror model demn de urmat a fost Julia Roberst din renumitul film „Pretty Woman”. Astăzi însă, podiumurile de modă ne sugerează că cizmele peste genunchi sunt un must have în garderoba oricărei fashioniste.

Aceastea au trecut prin multe etape importante din istoria modei, pentru ca astăzi să fie iarăşi prezente pe rafturile din garderoba noastră, fiind în acelaşi timp practice şi stilate.

Cizme peste genunchi

Ce să alegi?

Designerii ne oferă o gamă largă de modele pentru ca să ne simţim cât mai confortabil. Cizmele peste genunchi pot fi realizate din piele cu textură mată, lucioasă sau din piele întoarsă. Tocul – nu este un element obligatoriu. Comoditatea şi practicitatea sunt astăzi la ordinea zilei. Astfel, vei găsi cu uşurinţă cizme peste genunchi cu talpă joasă sau cu un toc stabil de 8 cm.

Optează pentru cizme peste genunchi în culori clasice, dar cu detalii deosebite. Lanţurile originale şi inserţiile metalice vor fi un accent excelent chiar şi la ţinutele clasice.

Cizme peste genunchi

Cizme peste genunchi

Cum le asortezi?

În acest sens, cel mai important lucru este echilibrul. Evită combinaţia cizme înalte şi fuste mini. Paltonul sau rochia până la jumătatea gambei sunt alegerea perfectă. Nu înseamnă că fustele însă sunt declarate tabu. Dar ţine minte, echilibrează-ţi ţinuta cu ajutorul unui pulover sau palton supradimensionat.

Cizme peste genunchi