Plimbările de vară: încălțările care îți deschid uși. REDUCERI până la -60%

Noi, femeile, suntem făpturi curioase din fire și adorăm senzația unei noi oportunități la orizont. O astfel de oportunitate sunt REDUCERILE.

Știi, e acea stare pe care o ai atunci când descoperi locuri nescunoscute din orașul tău. Te afli în fața unei uși masive, pe treptele unei clădiri vechi.
Pot să intru? Ce povești sunt oare înăuntru?

… Și dacă fiecare ușă ascunde o mică lume, ai multe de explorat vara asta. Pe oriunde te vor duce pașii, te invităm să lași imaginația deschisă. Pentru fiecare escapadă există o pereche de sandale care așteaptă să te însoțească.

Avem câteva propuneri comode și rafinate, să te inspire în ținutele tale pentru plimbare!

Feminin urban
Chiar dacă formatul stilleto și bretelele subțiri au locul lor pus deoparte, asta nu înseamnă că baretele late și cataramele metalice nu pot fi deosebit de chic.
Balansează perfect o ținută foarte feminină cu detalii fine purtând o pereche de sandale precum Berda.
Liniile drepte, tocul geometric și nuanțele nude delicate se potrivesc de minune și te ajută să creezi un look perfect și pentru zi, și pentru seară.

Stilat și comod
Ca să te simți bine în propria piele, piesele ținutei tale să te facă să te simți frumoasă și să fie în totodată comode. Sandalele Megan sunt definitia confortului stilat. Tocul gros îți oferă susținere iar croiala fețelor îmbracă frumos piciorul, atrăgând atenția asupra gleznei. Deși pantofii albi au reputația de a fi greu de asortat, există combinații cu care nu poți greși. Admiră-le aici în tandem cu dungile marinărești și poartă-le cu încredere și cu alte piese bleu, galben ori olive.

Detalii prețioase
Cel mai ușor mod de a da strălucire unei ținute simple este să joci totul pe cartea pantofilor.
O pereche de sandale din piele cu aspect metalizat și cu aplicații din perle se fac remarcate în mulțime. Nici nu vei mai avea nevoie de alte bijuterii!
Pentru că îți complimentează frumos picioarele, te sfătuim să le porți cu rochii mini, vaporoase.

Pretty in Pink
Pentru când ai chef să surprinzi, joacă-te cu stilurile complementare. Pune în outfitul tău ceva clasic, ceva actual, ceva jucăuș. Vanessa îmbină un model de sandală atemporal, mereu la modă – sandele cu bareta subțire pe gleznă – și îl „condimentează” cu un toc modern și aplicații din metal și perle.
Te tentează?

Contraste atent studiate
Ce moment mai potrivit pentru printuri florale romantice decât acum? Iubim rochiile și salopetele fluide și visătoare, viu colorate. Ca să echilibrezi vizual o astfel de ținută, bazează-te pe sandalele negre simple.
Noi am ales modelul Antonia din piele întoarsă confortabilă și cu un design minimalist. Le poți purta și în zilele de vară mai răcoroase, cu vreme capricioasă.

Pentru fiecare ieșire
Ramânem în zona sandalelor tip botină decupată, care învăluie glezna pentru că sunt atât de versatile!
Cu toc gros, din piele întoarsă și cu șiret, acest model e un statement chiar și când e asortat cu haine casual.
Pune-le în scenă cu o pereche de pantaloni scurți, dar nu ezita să le asortezi și cu rochii mini, fuste midi și boyfriend jeans.

Care este look-ul tău preferat?
Te așteptăm în showroom-ul amma shoes din str. Bănulescu-Bodoni, 10 și pe www.ammashoes.md