Top-3 tendințe pentru vara 2016

O veste bună pentru cei care preferă încălțămintea în stil sportiv și, în același timp, vor să țină pasul cu ultimile tendințele ale modei. În această vară, designerii au pregătit o mulțime de modele sport! În magazinul online de încălțăminte amma shoes vei găsi cele mai actuale tendințe ale acestui sezon.

1. Sandale cu platformă

Dacă te-ai plictisit de încălțămintea prea femenină, atunci este timpul să ai în garderoba ta o pereche de sandale colorate, cu bretele late și foarte stilate! Designerii ți-au pregătit o varietate de texturi și culori, astfel încât vei găsi cu ușurință modelul de încălțăminte preferat. Important e să ai curajul să renunți la culorile întunecate și să le alegi pe cele aprinse și pline de viață. Încălțămintea colorată este una din tendințele ale acestei veri! În astfel de sandale poți merge atât la plimbare în parc, cât și la o petrecere, și în ambele cazuri să te simți confortabil.

sandale amma

2. Șlapi stilați

În această vară, șlapii trebuie să fie prezenți în garderoba fiecărei femei! Șlapii colorați, cu talpa groasă te vor cuceri prin confortul și caracterul său practic. Este demonstrat faptul că acest tip de încălțăminte pentru femei se conbină perfect atât cu blugii, cât și cu rochiile vaporoase de vară. Platforma înaltă, așa cum ai înțeles deja, este un trend al acestui sezon!

slapi amma

3. Adidași și pantofi sport

De ceva timp încoace adidașii au trecut din categoria „încălțăminte pentru sport” în categoria „încălțăminte casual confortabilă”. Astăzi, adidașii și pantofii sport completează orice stil: pe cel femenin îl fac mai dinamic, iar pe cel business – mai prietenos, diminuând severitatea costumului. Căldura de vară nu este un motiv pentru a renunța la încălțămintea preferată! Designerii au gândit mai multe modele de pantofi sport și adidași din piele perforată și textil, care permit piciorușelor să respire și tu să te simți confortabil. Culorile aprinse vor adăuga culoare stilului tău și-ți vor face ziua mai frumoasă.

adidasi amma